Verlening relance-overbruggingsrecht

De overheid heeft vandaag (13/10/2020) de verlenging voor de relance-premie voor de maanden november en december goedgekeurd.
Het relance-overbrugginsrecht is het overbruggingsrecht voor ondernemers die wel weer mochten opstarten sinds mei/juni/juli, maar die door geldende maatregelen nog steeds hinder ondervinden en met een omzetdaling kampen.
De verschillende sociale verzekeringsfondsen zullen tegen einde van deze maand normaal hun webformulieren voor de aanvraag hiervan aanpassen. Hou dus steeds hun berichtgeving hiervoor in de gaten.

Voor ondernemers die nog steeds verplicht gesloten zijn (rechtstreeks of onrechtstreeks), voornamelijk de eventsector, geldt het crisis-overbrugginsrecht nog steeds tot december, dat kon al eerder voor de gehele periode tot eind december in de maand september worden aangevraagd.

Verlening relance-overbruggingsrecht
Tagged on: