Diensten

Boekhouding

Wij verwerken, of staan u graag bij in het verwerken van, alle boekhoudkundige stukken (aan- en verkoop, bank- en kasdocumenten) van uw onderneming, dit steeds conform de geldende wetgeving. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat u uw energie volledig kan toespitsen op het realiseren van uw doelen binnen de onderneming. Wij staan in voor een complete ontzorging op boekhoudkundig vlak.

Fiscaliteit

Als onderneming zijn er meerdere deadlines voor verschillende fiscale verplichtingen. Wij zorgen er graag voor dat alle fiscale verplichtingen steeds tijdig in orde worden gebracht, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Maar we gaan graag veel verder dan dit.

Heeft u fiscale vragen? Wilt u graag informatie inwinnen over bepaalde fiscale topics ? Wij staan u hierin graag bij. Bovendien zorgen we er ook voor dat uw dossier steeds fiscaal geoptimaliseerd wordt binnen het kader van de wetgeving.

Advies

Wij begeleiden u bij elke stap in uw leven als ondernemer. Van oprichting van eenmanszaak of vennootschap, over groei en overnames, tot stopzetting en vereffening. Tevens kan u naast fiscaal advies bij ons ook terecht voor juridisch, sociaal en financieel advies, alsook voor successie- en vermogensplanning. Hierin werken wij steeds in volledige onafhankelijkheid, zodat uw belangen steeds voorop staan. Voor zeer complexe materies kunnen wij beroep doen op een netwerk van diverse specialisten zoals (fiscale) advocaten, notarissen, revisoren, …
Dankzij onze opgebouwde ervaring binnen diverse sectoren, zijn wij in staat om elke ondernemer, eenmanszaak, (medisch) vrij beroep, KMO of grote onderneming op elk moment snel en adequaat te adviseren en te ondersteunen in zijn of haar bedrijfsvoering.

Door onze persoonlijke en directe aanpak, proberen we steeds pro-actief met u mee te denken om samen uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Digitalisering

Als ondernemer wordt u dagelijks geconfronteerd met het huidige klimaat van doorgedreven digitalisering. Wij helpen u graag verder met de digitalisering van uw administratie, boekhouding, en andere onderdelen van uw onderneming. Op deze manier proberen we uw onderneming op een zo efficiënt mogelijke manier te organiseren.