Over ons

Dries De Grave studeerde af als Bachelor in het bedrijfsmanagement met een bijkomende specialisatie in accountancy en fiscaliteit. Aansluitend volgde hij ook nog een extra opleiding fiscaliteit om zich verder te kunnen ontwikkelen. Na zijn eerste opgedane ervaring binnen een accountantskantoor startte hij de procedure tot het behalen van de wettelijke titel van Accountant-Belastingconsulent aan het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB). Momenteel is hij stagiair Accountant-Belastingconsulent onder het lidnummer 120.098

Deze institutionele opleiding loopt parallel met zijn dagtaak van het voeren van boekhoudingen voor zowel eenmanszaken als vennootschappen en het geven van bijkomend fiscaal advies.


Matthias Gardelein studeerde af als Master in de handelswetenschappen, accountancy en fiscaliteit. Nadien volgde hij nog een bijkomende opleiding fiscaliteit. Na een eerste portie werkervaring opgedaan te hebben, startte hij de vervolmaking tot accountant aan het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten (IAB), waar hij momenteel stagiair Accountant-Belastingconsulent is onder het lidnummer 119.817

Deze opleiding loopt parallel met zijn dagtaak waar onder andere het voeren van boekhoudingen, optimaliseren en fiscaal advies geven aan onze klanten.


Zowel het volgen van het traject tot het behalen van de titel van accountant-belastingconsulent als de steeds verplichte bijscholingen, opgelegd door het beroepsinstituut, zorgen ervoor dat wij steeds op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen, waardoor wij op elk moment de belangen van uw zaak kunnen behartigen.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen en de belangen van uw zaak voorop staan. Samen met u willen wij bouwen aan een succesvolle en ondernemende toekomst!