Over ons

Als dynamisch en enthousiast duo staan we met z’n twee steeds paraat om een frisse blik op uw boekhouding te werpen. Dankzij onze economische scholing en door het volgen van het traject tot het behalen van de titel van gecertificeerd Accountant-Belastingconsulent, alsook het volgen van bijscholingen op regelmatige basis, zorgen wij ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal vlak. Op die manier kunnen wij op elk moment de belangen van uw zaak behartigen.

Onze dagtaak bestaat onder andere uit het voeren van boekhoudingen, fiscale optimalisatie en het geven van bijkomend advies aan onze klanten. Als uitgangspunt nemen wij de volledige ontzorging van uw administratieve en fiscale verplichtingen, dit vullen we aan met een proactieve aanpak en opvolging van uw zaak. Zo kan u zich ten allen tijde focussen op uw corebusiness en bouwen we samen aan een gezonde groei van uw onderneming.

Wij staan met veel trots voor een persoonlijke aanpak en een confidentiële begeleiding uw zaak. Graag zorgen we voor een opvolging op maat van uw bedrijf.

 


Matthias Gardelein studeerde af als Master in de Handelswetenschappen – Accountancy en Fiscaliteit. Hij draagt met volle trots de titel van gecertificeerd fiscaal accountant aan het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA, voormalig IAB), erkend onder het lidnummer 10.547.839. Reeds sinds jaar en dag is hij trotse bestuurder van G-Accountancy bv, waarbij hij zijn kennis, ervaring en analytisch inzicht inzet om uw onderneming bij te staan en een gezonde groei te bewerkstelligen. 

 


Lauren De Baets studeerde af als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen – Accountancy. Na enige werkervaring volgt zij momenteel de procedure tot het behalen van de wettelijke titel als gecertificeerd fiscaal accountant aan het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA) onder het nummer 13.117.329. Als bestuurder van G-Accountancy bv stelt zij een persoonlijke aanpak voorop om samen met u uw onderneming zo fiscaal optimaal mogelijk te organiseren en te laten bloeien.